WEKO3
アイテム / 炊飯後の巨大胚芽米のGABA含量に及ぼす浸漬条件による影響 / 20190404003
20190404003
ファイル | ライセンス |
---|---|
20190404003.pdf (2.0 MB) sha256 cd9045a59e0e41bcc50bf4d85a2540dfa36d06f2a1880c11770fd4dea009cacc |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2019-04-04 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 20190404003.pdf | |||||
本文URL | https://mimasaka.repo.nii.ac.jp/record/498/files/20190404003.pdf | |||||
ラベル | 20190404003 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 2.0 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|